Visualisaties door Désirée samengesteld en ingesproken binnenkort verkrijgbaar!

Visualisaties door Désirée samengesteld en ingesproken binnenkort verkrijgbaar!

with Geen reacties

Tijdens mijn ziek-zijn heb ik veel gehad aan het luisteren naar geleide meditaties c.q. visualisaties. In eerste instantie kocht ik ze in, later maakte ik zelf een MP3 op maat waarin ik mijn eigen thema’s aan bod liet komen. Het gaf me vertrouwen, kracht en optimisme. Momenteel werk ik aan een tweetal visualisaties die geschikt zijn voor algemeen gebruik.

MP3 Visualisatie ter ondersteuning bij chemo & bestraling

Deze visualisatie is een mooie aanvulling op de behandelingen bij kanker. Het helpt je ontspannen en je open te stellen voor de therapie. Vanuit een ontspannen toestand werkt het immuunsysteem beter en ben je ontvankelijker voor suggesties die gezondheid bevorderen. Ook is het een doeltreffend instrument voor het vergroten van innerlijke kracht en vertrouwen en komen de chakra’s aan bod. Deze geleide meditatie is spiritueel getint.

(Niet geschikt voor mensen die lijden aan wanen).
MP3 Visualisatie Activeer jouw zelfgenezend vermogen

Deze visualisatie is eveneens een aanvulling op de reguliere behandelingen bij ziekte. Bij het werken aan genezing is het zinvol om zowel aandacht te besteden aan de lichaam, de geest en de ziel. Deze 3 gebieden komen in deze visualisatie aan bod en stimuleren het zelfgenezend vermogen en de innerlijke kracht op een diep niveau. Deze geleide meditatie is spiritueel getint.

(Niet geschikt voor mensen die lijden aan wanen.)
Heb je interesse in het bestellen van een MP3 Visualisatie à € 12,95 per stuk, dan kun je dat nu alvast kenbaar maken. Zodra de MP3 verkrijgbaar is, krijg je bericht hierover. Vul het notificatie formulier in op deze pagina.

 

Follow Désirée Vogelers-Mom:

Mijn naam is Désirée Vogelers-Mom. Ik ben integratief therapeut/erkend hypnotherapeut, coach, trainer en gediplomeerd counsellor. Ik werk vanuit de kernwaarden: betrokkenheid, samenwerking, empathie, oplossingsgerichtheid en respect. Het is mijn missie om anderen te begeleiden zodat ze (weer) in hun kracht komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.