Best in Me staat in ForYou Magazine

Best in Me staat in ForYou Magazine

with Geen reacties

Dit najaar verscheen er een artikel over Best in Me in ForYou Magazine, een Beauty, Health & Lifestyle Magazine. Hieronder is de tekst uit het artikel te lezen. Je kunt ook het volledige artikel bekijken zoals geplaatst in ForYou Magazine.

 

bekijk het artikel hier →

 

Werk zelf mee aan je herstel

Als je getroffen bent door een ernstige ziekte, heeft dat niet alleen lichamelijke gevolgen voor je, maar ook geestelijke. Je lichaam heeft je in de steek gelaten en allerlei emoties komen er bij je los.Hoe ga je om met de hele situatie? Integratieve psychotherapie / hypnotherapie kan jou helpen.Hypnotherapie (werken met trance) is een mooie en veilige manier om positieve veranderingen in gang te zetten. Het is een combinatie van aandacht, beïnvloeding en het werken met je onderbewustzijn, dat heel veel mogelijkheden biedt. De kracht van zowel het onderbewustzijn als het brein wordt vaak onderschat en dat is jammer, want het is heel mooi om er problemen enklachten mee aan te pakken. Je blijft je bij hypnotherapie bewust van je omgeving en je kunt altijd onmiddellijk terugkomen in je normale manier van denken. Je hoeft ook niet bang te zijn om niet ‘wakker’ te worden ofgedwongen te worden dingen te doen die je niet wil doen. Je houdt zelf de controle.

Diverse technieken

Binnen integratieve psychotherapie gebruikt men diverse trancetechnieken, zoals regressie (teruggaan in de tijd), NLP (Neurolinguïstisch Programmeren), imaginatie, delenwerk en werken met het innerlijk kind. Eventueel aangevuld door andere therapievormen, zoals EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) of RET (Rationeel-emotieve Therapie, een vorm van cognitieve gedragstherapie). Integratieve psychotherapie / hypnotherapie is zowel een op zichzelf staande behandelmethode als een waardevolle ondersteuning van de reguliere en complementaire geneeskunde.Benieuwd wat hypnotherapie voor jou kan betekenen? Ik ga graag het gesprek met je aan.

Over mij

Mijn naam is Désirée Vogelers-Mom. Ik ben integratief therapeut / hypnotherapeut, coach en trainer. Naast de opleiding Integratieve psychotherapie volgde ik de opleiding medische en psychosociale basiskennis en deed ik allerlei nascholingen waaronder rouw- en verliesverwerking en EMDR. Kernwaarden van waaruit ik werk, zijn: betrokkenheid, samenwerking, empathie, oplossingsgerichtheid en respect. Eind 2015 kreeg ik de diagnose ‘borstkanker’. Ik koos voor een holistische aanpak van deze ziekte en naast de reguliere behandelingen gebruikte ik onder andere hypnotherapie om in mijn kracht te gaan staan. Met name het middels visualisaties activeren van het zelf-genezend vermogen van mijn lichaam gaf mij vertrouwen in mijn lijf en in het proces dat ik doormaakte. Ook ging ik op zoek naar het signaal van de ziekte en werkte ik aan het loslaten van emoties en het ombuigen van gedachten die mij niet dienden. Ik heb veel profijt gehad van deze aanpak en beveel hem van harte aan.

 

 

Follow Désirée Vogelers-Mom:

Mijn naam is Désirée Vogelers-Mom. Ik ben integratief therapeut/erkend hypnotherapeut, coach, trainer en gediplomeerd counsellor. Ik werk vanuit de kernwaarden: betrokkenheid, samenwerking, empathie, oplossingsgerichtheid en respect. Het is mijn missie om anderen te begeleiden zodat ze (weer) in hun kracht komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.