Zorgvergoedingen Hypnotherapie 2017 bekend

Zorgvergoedingen Hypnotherapie 2017 bekend

with Geen reacties

 

Hypnotherapie wordt door meerdere zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De zorgvergoedingen voor hypnotherapie voor 2017 van alle zorgverzekeraars en hun specifieke verzekeringen zijn bekend en te vinden in een handig overzicht.

 

(Best in Me is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van mogelijke wijzigingen of typefouten in dit overzicht.)

Follow Désirée Vogelers-Mom:

Mijn naam is Désirée Vogelers-Mom. Ik ben integratief therapeut/erkend hypnotherapeut, coach, trainer en gediplomeerd counsellor. Ik werk vanuit de kernwaarden: betrokkenheid, samenwerking, empathie, oplossingsgerichtheid en respect. Het is mijn missie om anderen te begeleiden zodat ze (weer) in hun kracht komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.