Holistische oorsprong van ziekten

Holistische oorsprong van ziekten

with Geen reacties

Onlangs volgde ik de bijscholing “De holistische oorsprong van ziekten” bij Annelies Hoornik. Deze bijscholing geeft inzicht in het ontstaan en de emotionele achtergrond van de diverse ziektebeelden. Uiteraard is het ook mogelijk dat de client in trance op zoek gaat naar de oorzaak van zijn of haar ziekte. De kennis die Desiree heeft opgedaan kan een waardevolle aanvulling betekenen.

 

 

 

 

 

Follow Désirée Vogelers-Mom:

Mijn naam is Désirée Vogelers-Mom. Ik ben integratief therapeut/erkend hypnotherapeut, coach, trainer en gediplomeerd counsellor. Ik werk vanuit de kernwaarden: betrokkenheid, samenwerking, empathie, oplossingsgerichtheid en respect. Het is mijn missie om anderen te begeleiden zodat ze (weer) in hun kracht komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.