Geleide meditatie ter ondersteuning bij chemo & bestraling nu verkrijgbaar als MP3

with Geen reacties
MP3 nu verkrijgbaar

Deze geleide meditatie, ook wel visualisatie, genoemd, is een mooie aanvulling op de behandelingen bij kanker. Het helpt je ontspannen en je open te stellen voor de therapie. Vanuit een ontspannen toestand werkt het immuunsysteem beter en ben je ontvankelijker voor suggesties die gezondheid bevorderen. Ook is het een doeltreffend instrument voor het vergroten van innerlijke kracht en vertrouwen en komen de chakra’s aan bod. Deze geleide meditatie is spiritueel getint.

BESTELLEN MP3 VISUALISATIE

Vul jouw gegevens in en ontvang een factuur. Zodra deze betaald is, krijg je de link van de MP3 toegestuurd.

[/span3][/columns]
Follow Désirée Vogelers-Mom:

Mijn naam is Désirée Vogelers-Mom. Ik ben integratief therapeut/erkend hypnotherapeut, coach, trainer en gediplomeerd counsellor. Ik werk vanuit de kernwaarden: betrokkenheid, samenwerking, empathie, oplossingsgerichtheid en respect. Het is mijn missie om anderen te begeleiden zodat ze (weer) in hun kracht komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.