Je wereld staat even stil bij de diagnose kanker. Er komt gigantisch veel over je heen: zowel lichamelijk als mentaal. Allerlei emoties worden losgemaakt, die kunnen variëren van angst tot verdriet, boosheid, onmacht of ontkenning. Daarnaast heb je te maken met een rouwproces omdat je op allerlei gebieden inlevert op wat je had voordat je ziek werd. Er gebeurt veel in korte tijd en niets is meer vanzelfsprekend. Dat kan heel onveilig voelen. Hoe geef je dan alles een plek? Welke keuzes moet je maken? Hoe zorg je voor fysieke en psychische weerwaarheid? Integratieve psychotherapie / hypnotherapie kan jou hierbij ondersteunen.


Zelf meewerken aan jouw herstel

Integratieve psychotherapie is een waardevolle aanvulling op de reguliere behandelingen bij kanker en het biedt een mooie en veilige manier om positieve veranderingen in gang te zetten. De kracht van het onderbewustzijn en het brein wordt vaak onderschat. Die kracht ga je inzetten om problemen en klachten aan te pakken en om het beste in jezelf wakker te maken.

Mogelijkheden van Integratieve psychotherapie / hypnotherapie

contact maken met en verwerken van emoties;
balans brengen in draagkracht en –last;
activeren van hulpbronnen;
verwerken van trauma;
rouw- en verliesverwerking;
diep ontspannen;
activeren van het zelfgenezend vermogen;
signaal van de ziekte ontdekken;
etc.

Désirée als ervaringsdeskundige

“Zelf kreeg ik eind 2015 de diagnose borstkanker. Ik weet dus uit eigen ervaring wat er allemaal op je afkomt. Al vanaf het begin was voor mij duidelijk dat ik op een holistische manier met kanker om wilde gaan. Naast de reguliere behandelingen speelde integratieve psychotherapie daarin een belangrijke rol. Met name het middels visualisaties activeren van het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam gaf mij vertrouwen in mijn lijf en in het proces dat ik doormaakte. Ook ging ik op zoek naar het signaal van de ziekte en ontdekte wat de kanker mij te melden had. Daarnaast werkte ik aan het loslaten van emoties en het ombuigen van gedachten die mij niet dienden. Het heeft me veel gebracht en ik merkte hoe ik in mijn kracht kon blijven staan en ondanks alles kon blijven genieten.
Behalve met integratieve psychotherapie ging ik ook met alternatieve behandelingen, voeding en supplementen aan de slag. Meer over deze holistische aanpak volgt in het boek dat ik hierover schrijf.”

 

Benieuwd wat integratieve psychotherapie voor jou kan betekenen?


Nu verkrijgbaar: Visualisatie door Désirée samengesteld en ingesproken

Tijdens mijn ziek-zijn heb ik veel gehad aan het luisteren naar geleide meditaties c.q. visualisaties. In eerste instantie kocht ik ze in, later maakte ik zelf een MP3 op maat waarin ik mijn eigen thema’s aan bod liet komen. Het gaf me vertrouwen, kracht en optimisme. Inmiddels heb ik ook een visualisatie gemaakt voor kankerpatiënten die gebruikt kan worden ter ondersteuning van chemo & bestraling.

MP3 Visualisatie ter ondersteuning bij chemo & bestraling

Deze visualisatie is een mooie aanvulling op de behandelingen bij kanker. Het helpt je ontspannen en je open te stellen voor de therapie. Vanuit een ontspannen toestand werkt het immuunsysteem beter en ben je ontvankelijker voor suggesties die gezondheid bevorderen. Ook is het een doeltreffend instrument voor het vergroten van innerlijke kracht en vertrouwen en komen de chakra’s aan bod. Deze geleide meditatie is spiritueel getint.

(Niet geschikt voor mensen die lijden aan wanen).
Voor slechts € 7,95 per stuk is deze MP3 van jou

BESTELLEN MP3 VISUALISATIE

Vul jouw gegevens in en ontvang een factuur. Zodra deze betaald is, krijg je de link van de MP3 toegestuurd.