Wat als je extreem gevoelig bent voor dagelijkse geluiden. Je wordt razend als iemand smakt, je wordt gek van het getik met een pen… dan heb je Misofonie.


Ik ondersteun je met de effectieve behandelmethode SRT, die ik in Engeland leerde.

Iedereen ergert zich wel eens aan een geluid of een gewoonte van een ander. Bij Misofonie is die ergernis echter bijzonder heftig. Je haat, je walgt, je voelt blinde woede. Van iemand die kauwgom zit te kauwen, van een wiebelende voet of zelfs van een specifieke geur. Chris Pearson, een Engelse hypnotherpeut, ontwikkelde een effectieve behandelmethode voor Misofonie: SRT en dat staat voor Sequent Repatterning Therapy. Ik ben bij hem geweest in Engeland om alles over deze methode te leren, waardoor ik deze effectieve therapie hier kan aanbieden. Bedenk dat als je geen behandeling zoekt voor deze aandoening, het alleen maar erger wordt. Neem daarom contact met me op voor een intakegesprek, dan leg ik je uit wat je kunt verwachten.

Bekijk de video ‘Introduction to Misophonia’ vanTom Dozier (Misophonia Treatment Institue).

Je kunt nu de MAQ vragenlijst invullen om een indruk te krijgen van jouw reactie op geluiden, beelden & geuren. Indien je jouw e-mailadres en telefoonnummer achterlaat, neemt ik contact met je op om de resultaten te bespreken.