Mijn naam is Désirée Vogelers-Mom. Ik ben integratief therapeut/erkend hypnotherapeut, coach, trainer en gediplomeerd counsellor. Ik werk vanuit de kernwaarden: betrokkenheid, samenwerking, empathie, oplossingsgerichtheid en respect. Het is mijn missie om anderen te begeleiden zodat ze (weer) in hun kracht komen.


Mijn cliënten zeggen dat ze het prettig bij me vinden omdat ze zich veilig voelen. Juist omdat
iedereen zich bij mij kwetsbaar opstelt, is dit het belangrijkste aspect van mijn werk. Ik zie ieder
traject ook als een samenwerking tussen jou en mij. Samen gaan we op zoek naar oorzaken en naar
oplossingen. We evalueren het proces regelmatig, omdat je zelf meebeslist hoe ver we gaan.
De basis van mijn kennis en vaardigheden is empathie. En ik heb mijn hele leven al passie voor
persoonlijke groei en ontwikkeling gehad. Zo lees ik al vanaf de pubertijd boeken over dit onderwerp.
Later volgde ik allerlei cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van bewustwording en
begon ik met coachen en trainen.

In 2009 startte ik bij BGL in Hoofddorp aan de opleiding integratieve psychotherapie en counselling met verbeeldingskracht. Daarnaast volgde ik de opleiding medische en psychosociale basiskennis. Ook deed ik allerlei bijscholingen: EMDR, rouw- en verliesverwerking, basiskennis geen bodemsyndroom (hechtingsproblematiek) en oplossingsgericht werken in relaties en gezinnen.

Wil jij het beste in jezelf wakker maken?

Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk of bij een van mijn trainingen!

Harte-groet,

signature2

 

desiree vogelers-mom bestinme.nl